Monday, September 20, 2010

~kenangan beraya di terengganu~~

Raya,raya.raya dan raya … huhuhuhuh raya tahun nie x kurang hebatnya walaupn x byk prsiapan siapan di buat tp overall BEST huhuh,, I stil remember  hari last  pose … semangat giler pi pasang pelita kat halaman umah ..



 walaupn x banyak tp overall nampak la jgk suasana hari raya tu ada hhuhuhuhuh …. Malam raya plok duk sibuk cucuk sate sambil duk tunggu mygrand mother n my grand father dari kemamn sampai  … peehhh bleh tahan banyak jgk sate … sate punya pasal tido pn x cukup …pagi raya duk bluurrr  dalam masjid … tp seronok duk tengok ramai orng ceria jew dalam masjid tu … blik jew dari masjid trus kne kerja OVERTIME duk bakar sate



* nie duk cucuk sate tengah malam 


* nie baru suku yang dah siap tp blum bakar lagi


*kat masjid 

*dalam masjid  sempat ambik pic


 … huhuuh mmg mcm nie stiap tahun … raya ke-1 jgn harap nak enjoy huhuhu xpe tp fun duk kat umah … raya ke-2 duk serbu umah sedaramara… raya sakan jgk tp xleh $$$ duit raya huahahaha
* duk serbu umah sedara 


* my pic di hari raya ke-2

* ain dan wahida 

 kak cik plok tahun nie duk wat bnyak kuih raya .. sibuk giler  cam bukak café jew huhu,  SUSIE pn dia duk blajar buat  huhuhu hebat raya2 duk makan SUSIE but mmg best huhuh …. 
*my beloved sister duk hidang susie


*dah rezki pew lagi ..NGAP laaa huahahah

Tahun nie nak travel pn terhad coz x da transport … tp nasib baik ad kawan duk mari raya kat umah … huhuh raya sakan jgk laa hri tu huhuhu …  , nie raya sakan punya pasal sampai malam … malam plok bru jeew sampai umah  nak rest ad kawan call lampu moto RXZ black out huahahah ,,… camner nak blik umah huahahah … terpaksa kami n the geng trun padang duk repair huhuhuh ….lama jgk laa , lagi pn mana bengkel bukak malm raya nie .. huhuh ..

*kekawan duk mari beraya

* sakan sangat raya

* duk ngap sate

* ambik pic time duk repair moto ayin huhu sempat lagi

tp thun nie jgk ad dugaan siket .. entah camner duk drive keta WIRA abah excidnt plok dgn keta lain … HAMPEH TOL nie semua keta MYVI yang x reti bagi signal nak tukar lorong jalan ,, duk elak dari excidnt dgn keta MYVI pnya hal terlanggar keta GEN-2 .. teruk keta abah tp keta GEN-2 just calar n ptah no plat .. tp terbang jgk rm 50 $. 
*remuk kat depan



* terbang $$$$$$
Wawaawawwa xpe alhamdulillah xda pew2 yng teruk .. pas raya kena blik kedah to continue my stdy .. ~~ad presntion highway lepas raya niee takutnye~~ but all the best.. sampai sinie saja nnti gjoe post lagi ..~ klau rajin~~

4 comments:

  1. huhuhu..semangat nyer qaya..
    pastu semangat updated blog..
    sekali updated nah!!!!!penuh blog..
    hikhikhik

    ReplyDelete
  2. huhuhuhu semangat tu penting huahaha

    ReplyDelete